Peticija protiv gašenja bolnice Abdulah Nakaš

Kontaktirajte autora peticije

Ova rasprava je automatski kreirana od peticije Peticija protiv gašenja bolnice Abdulah Nakaš.

Gost

2016-01-09 17:07

Zato sto je ova bolnica i u ratu radila kao bolnica i potrebna je stanovnistvu.

Gost

2016-01-09 17:08

Ovaj narod i ovaj grad zaslužuje da ima ovakvu bolnicu i ljude koji u njoj rade-heroje!Imajte snage ljudi u bijelom ,građani i recite ne u ime svih nas!Dok u drugim državama grade bolnice kod nas ih zatvaraju! Nadam se da će ovaj narod imati snage da zaustavi ove koji uništavaju sve sto je ljudsko!

Gost

Bivša Vojna bolnica i bivša bolnica Koševo treba da ostanu dvije najjače zdrastvene institucije u Sarajevu.Ne ulazim u stručnost kadrova i poslovanje ove dvije institucije ali odluku o gašenju jedne od njih treba da donesu GRADJANI Sarajeva RODJENI u njemu a pogotovo ne oni NOVI nakon '92.Vjerujem da nisam jedini i hvala vam na tome. Živjeli.

Gost

oni koji ovo rade, nisu svjesni veličine problema u koje su nas doveli i u koje nas sve dublje guraju!!!!

Gost

2016-01-09 17:09

Njima je svjedno, oni se ionako ne liječe u sarajevu nego po privatnim bolnicama plaćenim iz buđetskih sredstava. A nama je izgleda dovoljna i rupa...

Gost

2016-01-09 17:10

Za bolnicu me vežu lijepa sijecanja. Tu je rođen moj sin. I akobogda i moja unučad.

Gost

2016-01-09 17:11

Dok se moderni gradovi i drzave ponose novim bolnicama, kod nas hoce da ugase i ono malo infrastrukture sto vrijedi u zdravstvenom sistemu. Ovo je najgore ponizenje za gradjane Sarajeva i Bosne i Hercegovine. Sramota me je da kao gradjanin Sarajeva bar ovako izrazim svoj stav kad vec na izborima sigurno necu jer nemam za koga glasati....Bosno moja poharana ....

Gost

2016-01-09 17:13

Zato što nam treba bolnica!!!!!

Gost

Svaki komentar suvišan.

Gost

Potpisao sam ovu peticiju, jer sam, kao penzioner i osamdeserto godišnjak jako, jako nezadovoljan. Zdrav razum ne može da pojmi da se uništava jedna ugledna i sarajlijama neophodna bolnica, zarad nečijeg ćeifa i bolesne ambicije i uma.Po nsvemu sudeći, moćnici, žele, po ugledu na srednjevjekovno ustrojstvo Saudijske Arabije, da u Bosni formiraju dinastiju Izezbegovića. Izgleda da Sehija hanuma želi da vedri i oblači u zdravstvu, pa i u državi posredstvom svoga muža,kratkovidog političara, koji brine o sebi i svojoj porodici i o tajkunima , uz rijetke izuzetke, koje je okupio oko sebe i svoje partije, je vSDA je njegova privatna partija sa poslušnicima u najužem rukovodstvu. Kuku nama sa ovakvim političarima.

Gost

stop glupostima koje uništavaju perspektivu zdrave i prosperitetne BiH i njeni građana i naroda

Gost

Mora se stati na kraj onima koji se ponasaju kao  da je ova drzava  i sve u njoj njihova babovina.

Gost

2016-01-09 17:14

Bezobrazluku lopova nikad kraja...

Gost

Lopovska posla!!! U BiH je sve moguce, pa i ovo...

Gost

Dosta je vise Izetbegovica!!!

Gost

2016-01-09 17:15

Peticiju potpisujem jer smatram da aktivnosti na gašenju jedne bolnice ne samo da nisu opravdane i legalne već je i način na koji se to želi uraditi diktatorski i više odgovara kakvom režimu srednjeg vijeka. Osim toga, svako ujedinjenje dvije ustanove trebalo bi da rezultira uvećanjem kapaciteta i mogućnosti, što u ovom postupku nije slučaj. Čak šta više, na KCUS-u su se i ranije sudarali guzicama a sada će bijelih mantila biti ko u prici i nije jasno dosta toga još.

Gost

2016-01-09 17:16

Bolnice su zgrade od opceg drustvenog dobra i kao takve ne bi trebale da budu predmet politike i politickih prepucavanja vlasti. Bolnice su tu da bi se ljudi lijecili u njima.

Gost

2016-01-09 17:17

I ako su u zadnje vrijeme bili neljubazni nisam za zatvaranje ustanove koja bi trebala biti u sluzbi gradjana.
saha

2016-01-09 17:17

zato sto Izetbegovic idiot, ko sto mu je i babo bio kad nas je uvjeravao da mirno spavamo nije u stanju percipirati nista unaprijed duze od pet dana...pa tako ni sta znaci ova bolnica u centru grada u slucaju da nas neko opet napadne. nek se goni u pi... materinu zajedno sa svojom zenturacom i svima onima koji glasaju za njega...a i fahru koji mu to omogucava

Gost

2016-01-09 17:19

Da se Sebija kojim slučajem zagledala i udala za Milanovića ili Karamarka, sada bi se sve ove zagrebačke bolnice svele na jednu:

KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR REBRO

KLINIČKA BOLNICA DUBRAVA

KLINIČKA BOLNICA MERKUR

KLINIČKA BOLNICA SESTRE MILOSRDNICEDJEČJA BOLNICA SREBRNJAK

KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR ZAGREB

SVEUČILIŠNA KLINIKA VUK VRHOVEC

OPĆA BOLNICA SVETI DUH

KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR ŠALATA

INSTITUT ZA IMUNOLOGIJU

KLINIKA ZA DJ. BOLESTI ZAGREB

KLINIKA ZA INFEKTIVNE BOLESTI DR. FRAN MIHALJEVIĆ

KLINIKA ZA PLUĆNE BOLESTI JORDANOVAC

KLINIKA ZA TRAUMATOLOGIJU

KLINIKA ZA TUMORE

KLINIKA ZA ŽENSKE BOLESTI I PORODE

PSIHIJATRIJSKA BOLNICA JANKOMIR

PSIHIJATRIJSKA BOLNICA VRAPČE

PSIHIJATRIJSKA BOLNICA ZA DJECU I MLADEŽ

SPECIJALNA BOLNICA ZA PLUĆNE BOLESTI

ZAVOD ZA DJEČJU KIRURGIJU REBRO

Gost

2016-01-09 17:19

Zato što je uopšte teško nešto napraviti, pogotovu bolnicu, ambulantu, hitnu pomoć ili malu ordinaciju bilo gdje. Grad koji teži biti centar neke države mora pokazati progresivne ideje i povećavati kapacitete koji služe ljudima na dobro. Olimpijski grad Sarajevo mora izaći iz ove učmalosti gdje je guraju kratkovidi ljudi koji su sada na vlasti i oni koji misle da je sa njima sve počelo. Bolnica mora ostati tamo gdje jeste a ako ima slobodnih prostora na UKCS povećajte gospodo discipline i bolnički servis. I na kraju ali ne i posljednje, zagušenje saobraćaja u i oko bolnice je sada nesnošljivo a zamislite eventualno preseljenje kapaciteta bolnice dr. A. Nakaš.

Gost

2016-01-09 17:21

Zaustaviti samovoljno ponasanje pojedinih politicara i nepotizam u drzavi

Gost

2016-01-09 17:21

e nećeš razbojniče

Gost

2016-01-09 17:22

Besramno je ugasiti instituciju koja je bila i ostala simbol Sarajeva, pogotovo u ratu...Da li Izetbegovici uopce znaju doprinos dr. Nakasa??? Sramota

Gost

2016-01-09 17:23

Zato sto sam kao ranjenjik spasen od doktora Abdulaha Nakasa 12 Aprila 1995.da nije bilo doktora Abdulaha nebi ni mene bilo.I uvjek ako biram koju cu bolnicu na pregled to je vojna bolnica a ne ono smece od Koseva.nedajmo da nam ovi majmuni uniste simbol odbrane i spasa.