Pravo na hidžab: Borimo se za svoje pravo

Quoted post

Gost

2016-02-04 11:25

Što se tiće neprimjerenih komentara ja Vas još jednom molim da nas ti i njima slični komentari ne odvrate od pomaganja onima kojima je naša pomoć potrebna. Iako su osobe koje su komentarisale mislile da čine dobru i ispravnu stvar u suštini su potvorili ovog, ogovorili onog, ismijavali i rugali se svojoj braći i sestrama, dok im je NEKO došaptavao: "Samo tako, tipkaj, nastavi, jer TI SI BOLJI OD NJIH." Da Vas upozorim: ogovoranje, ismijavanje, uhođenje, potvaranje je strogo zabranjeno u vjeri Islamu. Aferim nam na tome, što dajemo prednost traču, a ne lijepoj riječi i podršci

Bez obzira na to što se neki izjašnjavaju da neće podići svoj glas u trenutku kada su obespravljena prava žena koje nose niqab, moram naglasiti da ću ja uvijek gledati da pomognem a ne da odmognem ljudima jer mi moja vjera tako nalaže. I dok se mi svađamo i prepiremo oko toga ko je pravi istinski musliman, naša muslimanska prava izjednačuju s pravima LGBT populacije. Ukratko kad muslimanke mogu nositi maramu i evo izboriše se za svoje pravo, hajdemo malo o drugim obespravljenim populacijama. Dajte i njima njihovo pravo

P.S. Za svaki komentar koji smatrate uvredljivim broj komentara pošaljite autoru peticije, isti će biti izbrisan, a možda će nekome i ovaj moj komentar biti uvredljiv

Replies

Gost

#573 Re:

2016-02-04 12:05:01

#572: -  

Reci istinu nije grijeh.  Jedina uvreda koja postoji jeste da se pojedinci sada zele okititi perjem tudjeg rada, incijative i potpisa. Autorica ove peticije zna vrlo dobro kakvi su komentari bili. Umjesto podrsku dobili smo takve uvrede da smo bludnice, samo je to kulturnija rijec od KURVE . Zasto ne uzvratiti udarac sa istinom?  Drugo zasto se boriti za pravo osoba koje su proklete, koje je Allah prokleo?  Malo mi je sovinisticki zelis se boriti za prava zena sa nikabom, pa onda navijas hej jamo i pederima i lezbejkama (onima koje je Allah prokleo) dati njihovo pravo. Pravo koje ce nas mozda odvesti u dzehennem, jer mi podrzavamo njih. 

Zasto ne imenovati osobe koje su ovdje prosipale dnevnu dozu otrova? 

Gost

#586 Re:

2016-02-06 12:47:22

#572: -  

Da, kao i svaki put odredjena grupacija mora skrenuti malo na sebe paznju. Kako ste jadni.