Pravo na hidžab: Borimo se za svoje pravo

Sanela

/ #473

2016-01-28 17:29

Bilo je zanimljivo čitati raznorazne komentare od donosilaca fetava do istinskih vjernika pa čak i argument jednog srbina. Ono što je meni trn u oku da jedna osoba koja u budučnosti želi braniti nečija prava nije se u stanju izboriti za svoje pravo. Ona nije osoba koja je tek diplomirala.  Ona je itekako stažirala na sudu, imala praksu kod raznoraznih poznatih advokata. Pred medijama mahala sa prosjekom ocjena. Ne znam, ja sam za osobu poput nje očekivala bolji angažman.  Ona kao buduča advokatica ispada da ona od drugih traži pomoć.  kao buduča advokatica koja ima toliko prakse i znanja ispada kao osoba kojoj je znanje ravno jednoj nuli. Članica je mnogih tih sektora, ni to nije šala.  Međutim ona kao pokretačica ovog svega ispada nepismenija od svih ovih komentatorica.  Nekako dovodi da čovjek pomisli na koji način je došla do diplome...Vjerujem da je ona započela ovom anketom. Za mene lično, bolji bi angažman bio kada bi sve pokrivene izašle na ulicu i blokirale grad, nego da se ovdje kriju iza raznoraznih profila. Svakako sa onom pozadinom znanja i prosjekom ocjena sam od nje više očekivala.