Trenutna i neopoziva ostavka Aleksandre Pandurević

Gost

2013-06-08 00:53

ovakve fasiste kao Prodanovicka pod hitno u zatvor !
MALI COVJEK

#727 Re:

2013-06-08 00:57

#122: -

ONI SU SPOJENE POSUDEEE NARODEEEE, SVE IH TREBA KATAPULTIRATI IZ ONIH UDOBNIH FOTELJA, MNOGI SU PRVI PUT SJELI U TAKVE SJEDALICE, PRVI PUT SE PROVOZLI LIFTOM...

Gost

2013-06-08 01:04

Svako onaj ko radi na rasturanju BiH treba da se sankcionise

Gost

2013-06-08 01:06

"Aleksandra Pandurović, Parlamentarka, rodom iz Sarajeva, jučer pljunula (DA PLJUNULA) dio okupljnih protestanata/ica nakon što joj nisu dali da izađe iz zgrade"

Sta ste vi sebi dozvolili !?? ..u svom gradu,Drzavi !! ...ako to sebi dozvoljvaju da vam chine sto izgleda I chine ,da vas pljuju,lazu,budalama prave ...oni koji su vas I vashe ubijali nedavno ...pa vi I ne zasluzujete bolje ...Borite se protiv svih fashista ,bilo koje nacije ...Revolucija ,nista drugo vam nece pomoci u Bosni ...samo ZESTOKO ili nikako
!!
MALI COVJEK

#730 Re:

2013-06-08 01:15

#147: -

ISTINA, ALI I OSTALIH 99% NIJE DOSTOJAN ISTINA IZ RAZLICITIH RAZLOGA...TA POLITIKANTSKA BAGRA TREBA BITI LISENA SVIH PRIMANJA, TE TAKO KAZNJENA!!! SVE DOK NE IZVRSE OBAVEZE ZBOG KOJIH SU IZABRANI...KAKO SU PALI NA SVIM ISPITIMA, NAROD IH TREBA 'LOPATOM' IZBACITI KAO STO SE DJUBRE IZBACUJE I DOVESTI, MLADE, OBRAZOVANE LJUDE, BEZ 'TORBE PUNE NACIONALIZNA, STRANACJA, LAZNIH DIPLOMA, SELJAKLUKA'...

Gost

2013-06-08 01:17

Vrijeme je da nacionalisti iz reda sva tri naroda samo nestanu... Dosta je više bilo! Stvarno!
dule

#732 Gradjanin

2013-06-08 01:25

Kakav odron od covjeka! Pa ona predstavlja jedan narod i nacin na koji komunicira sa nama je kao da me teta u vrticu plasi sa babarogom! Stoka,sljam,odron od ljudskosti mogao bih sa epitetima nastaviti jos jako dugo ali konacno je doslo loso vrijeme za takve kao nju!!!!!!!!
MALI COVJEK

#733 Re:

2013-06-08 01:25

#157: -

TACNO JE...U PARLAMENTU NE SJEDE 'MARSOVCI' NEGO ONI KAKVE SMO MI - NAROD IZABRALI, ALI AKO SMO IZABRALI, MOZEMO IH I OPOZVATI...PA NEKA OVO BUDE POCETAK KRAJA JEDNE DUGE POGRESNE PRAKSE: GLUPOSTI, NEANGAZIRANOSTI, VLADANJA PO PRINCIPU 'PSIHOLOGIJE MASE'

Gost

2013-06-08 01:27

Sramota!
Bosanac

#735 Budi se Bosno ,ukloni shljam

2013-06-08 01:34

Imate 42 clana BH parlamenta ...da li ste se ikada pitali zasto ima SAMO 42 clana? Zato da mogu da malipulishu (MZ ,PIC , EU ,USA partijski shefovi itd)sa vama,sa Bosnom , sa manjim brojem zastupnika .
Svaki normalni parlament ima mnogo vise clanova,zastupnika .. E, moja Bosno ko te predvodio I ko te vodi ,dobro je da si jos tu!
Oni,svi ti "politicari" vas gushe ...vi nestajete ,Bosna kopni ...a vi ? Nista!! Kako to !!Probudi se,Bosno ! ..Hej,ljudi halo ,pa vi nestajete!!
Gdje je ta drustvena elita,motor I pokretna snaga svake nacije,drzave.Ko je taj "spiritus movens" u Bosni ...organiziraj te se,sta cekate ? Da vam MZ ,Gosp.Incko ,PIC pomogne ..hahaaa.
Vi ste pokusni kunici ,vi ste samo eksperiment ,zrtve naivne ,na moju veliku zalost.
Ko sebi pomaze I Bog ce mu pomoci!!
MALI COVJEK

#736 Re: Re: radončić je četnički ministar

2013-06-08 01:38

#193: Cjelovita BIH - Re: radončić je četnički ministar

I ETO SADA  ..."NAROD ZNA' U "100% BiH" DA "IDEMO DALJE", hehehe

Gost

2013-06-08 01:41

Dosta je bilo nacionalizma u Bosni.Niko od rukovodeceg kadra ne pita kako ovaj narod u Bosni i Hercegovini prezivljava,da li ima svoju djecu da nahrani,da li ima za lijekove dok politicari pokradose sve.Bosnjaci,Srbi i Hrvati ujedinite se i istjerajte ove lopove.

Gost

2013-06-08 01:44

dobili ste potpis jos hocete da mi ga i naplatite e svasta .nije valjda da ima takvih budala da plate svoj potpis...
MALI COVJEK

#739 Re:

2013-06-08 01:53

#249: -

PITANJE NIJE NA MJESTU...GEBELS JE IMAO 6 KOMADA, PA IH JE SVE POTROVAO, DA IH 'SPASE', TOLIKO JE VJEROVAO U NACI-IDEJU

Gost

2013-06-08 02:03

Pa neko rece "Ova clanica BH Parlamenta je iz sela Rastelica kod Tarcina Inace neki kazu "je drzala dve osobe druge nacionalnosti sa svojom babom Tomanom u privatnom logoru u Hadzicima i zato ne moze da obavlja svoju duznost u sluzbi drzave! Otac Milorad ti\ je bio posten gradzanin prije rata dok je majka Radojka bila vazda nacionalno (sovisticki) nastrojena"..!
I kaze " Gospodjo Pandurevic,molim te vrati se svojim svinjama i Skodi (auto) sto si imala prije rata i zemlji.. pusti narod vise na miru" HAHAAAA Bravo ,svka cast !

Gost

#741 Re:

2013-06-08 02:18

#29: folower -

Pa to su Srpski fashisti iscenirali ...propaganda .. UN staff was there ,pa ni oni nisu vjerovali a oni su znali najbolje! ....Ma oni u BL ,oni su ubili SVOJIH 12 beba ...A Mladic seljak-oficir ,ratni zlocinac se vozikao  sa helikopterom ,pa mogao je to donijeti u svako doba ... To je LAZ!!

Tko si ti ? ..vidim baratach hrvatskim pravopisom a da tvoji HR zastupnici nece ,slucajno da ostanu tamo u hercegovanskom krsu umjesto da idu u BH parlament. Da im nije mozda sigurnost ugrozena u SA  ?   ?

Gost

#742 Re: praznoglavci

2013-06-08 02:25

#38: argus - praznoglavci

Ti si ozbiljan ?  Pa ti mislim da vaze ista pravila  demokratije za osobe kao sto su Pandurevic i fashisticka kamarila?  Haahaaaaa!! Pa ti znas kakav je njihov zadatak. .....rasturanje BH.

Gost

#743 Re: Re: Re: mislim da nisi u pravu ali u svakom slucaju Republika Srpska je samo mit za budale kao t

2013-06-08 02:41

#43: - Re: Re: mislim da nisi u pravu ali u svakom slucaju Republika Srpska je samo mit za budale kao ti!

Vi u BL ste u velikoj vecini  (ne svi) neinformisani a u to i veliki  fashisti .....ti pises hrvatskim pravopisom ??  ...pa sve hrvate su protjerali iz BL .

Bolna TOCKA jeste i to VELIKA ..i zna se zbog cega !!

U to LEGLO ne treba doci ..sa kim da se PROSVJEDA ?? Hahaaaa  ...pa vi da imate i malo  gradjanske svijesti ,bile bi dnevne prosvijedi protiv polickog kriminala i bijede u kojoj sa uzitkom,cini mi se, zivite u svojoj jadnoj pravoslavnoj diktaturi ...nego stari moj, pozuri idi na neku Slavu ...ima ih koliko hoces u RS ,na svakom coscku  ...neka skola,mozda ...pa mozda krsna slava u MUP Republike  Shumske...ali pazi da ne sretnes Kacavendu ....hoda, shunja se  ,cuo sam bez vazelina . .

Gost

2013-06-08 02:59

Osobe kao ona I svi oni koji su kao Gosp. Papanka Pandurovic ,bilo koje nacije,vjere.... sa njima treba na "prvu",zestoko I samo jako . Dragi BH gradjani, nemaju oni stida niti morala. Bas njih briga za BH djecu. Oni su na zadatku ,ne zaboravite to ,nikada.

Samo zestoko sa njima I to na najmanju provokaciju,laz,znak mrznje . Sve njih treba otherati ,iz nova poceti. A MZ kao posmatraci stoje ...oni su vam to I skuhali ...oni to mogu I da poprave . Iduci put ,idite ispred MZ i...natjerati njih da nesto urade.

Gost

2013-06-08 03:27

Pa stvarno nema vise smisla da nam dajete opet istu pricu nacionalizam fuj dosta nam je toga prosla je decenija a mi bolje nismo vidjeli...

Gost

2013-06-08 03:48

ma nema tu sta dase komentarise nego je krajne vrijeme dase ovakvim stane u kraj bez obzira koje su vjere i nacije DOSTA JE VISE MRZNJE DOSTA JE VISE DA NAS DJELE NA STOKU CRNU BJELU SARENU TO JESTE SRBE HRVATE MUSLIMANE ovakve osobe treba u korjenu sasjeci SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU

Gost

2013-06-08 03:49

Netreba nam neko u ovoj drzavi ko ce da siri nacionalizam , ko ce da pljuje po Bosansko Hercegovackom narodu , a pogotovo ne neko koga placa ovaj Narod, ovakve poslanike podhitno treba skinuti sa vlasti i zabraniti im bilo kud i bilo gdje ikad vise da se mogu kandidovat, sramota od poslanika da ovako izmisljaju price i sire mrznju izmedju naroda .

Gost

2013-06-08 04:51

Najprije, ograđujem se od svih onih, ako ih je bilo, da proteste ispred državnih institucija iskoriste za neke političke ciljeve, a ne za plemenitu akciju da se u život beba udahne identitet, radi njihove budućnosti.
Slušao sam gospođu Pandurević na TV Republike Srpske i zato, zbog njenih izjava, potpisujem ovu peticiju - kao građanin i roditelj...

Gost

2013-06-08 05:27

Najmanje što je zaslužila je da ne obavlja posao kojem svakako nije dorasla.Nacionalizmom zatrovana osoba.

Gost

2013-06-08 05:50

Kad bi bilo po pravdi Srpski narod bi ovakve osobe rušio.Mi mozemo pisati samo peticije oni je ponovo biraju.