Vraćanje Edina PIxija Delica u program Radio Bihaca
Ova rasprava je automatski kreirana od peticije Vraćanje Edina PIxija Delica u program Radio Bihaca.
Gost |
#512013-03-30 21:56 |
Gost |
#522013-03-30 22:49UŠUTATI PIXIJA,ZNAČI ISKOPATI OČI,ODREZATI UŠI I IŠČUPATI JEZIK BIHAĆU,I SVIMA NAMA.NE ZNAM JESMO LI TOGA UOPĆE SVJESNI,PIXI RADI 26g,NOSI OVAJ RADIO I OVAJ GRAD,KROZ SVE MUKE,I SVAKO DOBRO.SMETAO JE I DRUGIM GARNITURAMA VLASTI I DIREKTORIMA,ALI JE UVJEK GRADU I SVIM BIŠĆANIMA,DONOSIO VEDRINU,OPTIMIZAM,LJUBAV,ISTINU I SMJEH.KAKO TO DA DEMOKRATSKA STRANKA AKCIJE,PODUZME TAKO GLUPU AKCIJU JAVNE EGZEKUCIJE ČOVJEKA KOJI JE SAM RADIO,I RADIO JE NJEGOV ŽIVOT,I SAM REČE U JINGLU,,VALOVI KOJI ŽIVOT ZNAČE,,E SAD SU TI ISTI VALOVI BEZŽIVOTNI BEZ NJEGA.UZ DUŽNO POŠTOVANJE NJEGOVIM KOLEGAMA.USTANIMO SVI,ZA PIXIJA.POKAŽIMO DA BIHAĆ IMA BIŠĆANE,SVJESNE I HRABRE.DIGNIMO GRAD GLASOM,KO ŠTO NAS JE PIXI DIZAO.IDEMO KULTURNI RADNICI,ESTRADNJACI,NOVINARI,INTELIGENCIJO,PENZIONERI,I SVI NORMALNI GRAĐANI BIŠĆA.NEDAJMO PIXIJA..ON NAS NIKAD NIJE IZDAO,A SAD OD ČASTI I PONOSA NIKOG NEĆE NI DA MOLI,A TREBA NAS SVIJU SAD ILI NIKAD.SILE KOJE DONOSE MRAK,I LATE SE MAČA,OD MAČA I GINU,JER NISU ZASLUŽILE VLAST..TAKVI ZAVRŠAVAJU U ĐUBRU SJEĆANJA.A PIXI JE LEGENDA GRADA |
reki |
#532013-03-30 23:15Pixi. Pixi kojeg smo sretali bezbroj puta i prosli pored njega ne rekavsi nista. Zasto bas tako? Jer mnogi bas kao i ja nismo se upoznali s njim nikad licno. Doduse nije nas ni bilo briga za njim kad ga vidimo, iako smo znali aha ono je PIXI. Ali ipak rado smo ga slusali na radiju. Jednostavno stapao se sa bihackom rajom i bio MI. Uostalom smatram da je Bihac zasluzio tog voditelja, a i on nas da ga slusamo. |
Istina |
#542013-03-30 23:23Svaka čast, nekako komentar koji najbolje opisuje ovo stanje, ne samo za Pixija nego cjelokupnu situaciju. Reki, svaka čast još jednom |
Gost |
#572013-03-31 13:23Želim slušati svoj Radio Bihać i Edina Delića PIXIJA na tim talasima. Odkada se ne oglašava PIXI ,skalu sam pomaknula sa Radio Bihaća i neću je vratiti dok se naš PIXI ne vrati.Neka mi oproste ostali uposlenici ,svi su mi tamo dragi....ALI.... |
adnan |
#59 mjesto radno2013-03-31 19:55hajmo vratiti pixsija na radno mjesto gdje treba biti POMOC |
adnan |
#60 otudivanja radnog mjesta2013-03-31 19:57otudujete radno mjesto mom bratu pixsiju koji vodi radijo bihac a SDA stranku ce mo srusiti jednom za svagda |
Prijatelj |
#612013-04-01 10:24Čekao sam da vidim kako će se situcija odvijati, a evo dodaza da su se ljudi uvjerili u ono što ni sam nisam vjerovao. Ono što si glumio u program nema veze sa onim što ti zapravo jesi, i žao mi je što sam i ja obmanut i kao tvoj prijatelj i slušatelj. Koji rejting spominješ kad si mi sam rekao da si ukinuo fleke i zvjezdice jer nisi imao nikakav uticaj na probleme a javljalo se dva i po čovjeka, godinama... Totalno si izgubio kompas i sve što radiš je totalno pogrešno i ja ti to kažem kao prijatelj, jedan od rijetkih jer si sve oko rastjerao svojom arogancijom, nerealnom i lažnom interpretacijom cijelog slučaja. |
Gost |
#632013-04-01 18:29Radio Bihac nikad nece biti ništa naročito bez Pixija,to svi znamo!! |
Gost |
#642013-04-01 18:40nemogu da vjerujem da se to desiloo....pa zar je to demokratije ako covjek govori sve za nas sto dobro ,,,,pa sramota gradonacelinice sramota.....srami se covjeceee fujjj.....hocemo svog pixija n aradio da se vrati d amu se cuje glas... |
Šejlić :) |
#672013-04-01 22:22Kralju,vratićeš se ti na svoje radno mjesto,nema ti druge...drzimo ti fige ^^ |
Glasnogovornik |
#682013-04-01 23:03"Naj voditelj na kantonu".... pojo kurac. Manijak i alkoholicar koji se ponasa neadekvatno u skaldu sa svojim godinama. To je vec bolje. Dok dizete takve u nebesa propadat cemo i propadati i propadati.... |
Gost |
#692013-04-02 05:20skinuli su pixija,ostavili a ostavili one dvije tarabe koje cijeli programski sadrzaj su svele na vremensku prognozo i tulenje sa ficom kakvo je vrijeme bilo i kakvo ce biti,a ostalo je nebitno...boze pomozi ne mogu ih vise slusati... |
realista |
#70 Re: Pixi2013-04-02 08:14Irmane zar lijecenim alkoholicarima, narkomanima i slicno ne treba dati mogucnost da nastave normalno zivjeti i raditi. Da li ih treba izolirati dovesti u jos jadnije stanje koje bi ih natjeralo da se vrate svojim porocima? Sramotan ti je stav! Slazem se da je Pixi znao nekad i preterati ali to se ne rjesava na ovaj nacin. I nije Pixi jedina zrtva nove opcinske vecine, zrtve su i brojni uspjesni direktori, rukovodioci. Bolesna nam je vlast u potpunosti. |
Biscanka '81 |
#712013-04-02 08:31Svi smo mi Pixi,, Pixi mi te volimo,, bez tebe radio Bihac nije istiiii :(( |
Gost |
#72 Re: Re: Pixi2013-04-02 09:16Treba im dati šansu ako se izliječe i postanu normalni ali ako se vrate gori nego što su otišli, nastave piti i svoje ludilo prenositi iz privatnog u poslovni život, onda ne treba.Opominjan je mjesecima da ne privatizira program. I nije on nikakva žrtva vlasti već sebe samoga, to mu je životna uloga, da ste slušali pažljivo program kako kažete onda bi čuli nebuloze koje je iznosio u javnost i na šta su se svi normalni ljudi zgražali, a to nema nikave veze sa politikom ni vlašću. I ova peticija je smiješna i nema nikakvu vrijednost, jer se imena mogu izmišljati i sakrivati, a statistika kaže da je preko 40 potpisa poslano sa istog IP-ja.. Ovo je samo još jedan od načina da pokuša izlječiti komplexe i nahraniti bolesni ego. |
Gost |
#732013-04-02 10:57Niko nije savršen pa ne mora ni Pixi biti!!Jednostavno ON je duša i srce radio Bihaća,sa bilo kakvim manama ili vrlinama!! |
|
Preusmjeravanje sredstava za novogodišnji koncert u Sarajevu ka poplavljenim područjima
Peticija za zaštitu integriteta "Kapije", najvećeg mjesta zločina nad mladima u historiji grada Tuzla
Stop iskonstruisanim optužbama, kontinuiranim progonima, prijetnjama, hapšenjima
Blagaj Japra-Peticija protiv izgradnje fabrike umjetnog gnojiva i izgradnje asfaltne baze
Ima nešto što biste htjeli promijeniti?
Šutnja neće dovesti do promjene. Autor ove peticije se pokrenuo i poduzeo inicijativu. Hoćete li i vi uraditi isto? Pokrenite društveni pokret tako što ćete pokrenuti peticiju.
Pokrenite vlastitu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle zanimati!
Preusmjeravanje sredstava za novogodišnji koncert u Sarajevu ka poplavljenim područjima
14041 Kreirano: 2024-10-04
Ukidanje linije Sarajevo-Tel Aviv
10527 Kreirano: 2024-07-01
Apel za hitnu izmjenu i dopunu Krivičnog zakona Federacije BiH
5138 Kreirano: 2024-09-23
Peticija za uklanjanje tenka kraj Druge gimnazije u Sarajevu
1930 Kreirano: 2024-09-17
Otvoreno pismo Crnogorskog helsinškog odbora i grupe građana glavnom specijalnom tužiocu
1541 Kreirano: 2024-04-20
**STOP RUDNIKU litijuma na Majevici!**
1477 Kreirano: 2024-02-22
Inicijativa za smjenu Gorana Danilovića, direktora AKOKVO
952 Kreirano: 2024-03-14
Subvencija za mlade Kanton Sarajevo 2023
887 Kreirano: 2024-01-12
Otvaranje mesdžida/prostora za namaz- Penny PLUS/ WEST GATE Blažuj
876 Kreirano: 2024-02-22
Увођење додатног изласка за септембарски испитни рок
557 Kreirano: 2024-09-12
Peticija podrške novosadskom profesoru Dinku Gruhonjiću
518 Kreirano: 2024-03-24
RECI NE SPALIONICI ANIMALNOG OTPADA U KAKNJU!
469 Kreirano: 2024-10-16
VRATITE NAM NAŠU TETU SPREMAČICU!!
446 Kreirano: 2024-02-15
Peticija za HITNU smjenu Dr. Feride Radončić!
425 Kreirano: 2024-08-20
Za dekriminalizaciju kanabisa u medicinske svrhe: Pomozimo pacijentima da dobiju potrebnu terapiju!
416 Kreirano: 2024-12-05
UDRUŽENJE RODITELJA GRADA ŠIROKOG BRIJEGA, ZAINTERESIRANE JAVNOSTI ZA SUBVENCIONIRANJE PRIVATNIH VRTIĆA ZBOG NAGLOG PORASTA CIJENA KAKO BISMO OSIGURALI I OMOGUĆILI DOSTUPNOST ISTOG ZA SVAKO DIJETE
390 Kreirano: 2024-07-15
Peticija za promjenu smjene maturantima STŠ Zavidovići
321 Kreirano: 2024-09-03
Blagaj Japra-Peticija protiv izgradnje fabrike umjetnog gnojiva i izgradnje asfaltne baze
304 Kreirano: 2024-02-16
Hoćemo park za pse u Bijeljni!
248 Kreirano: 2024-01-23
Glukagon za dijabetes u školama i ustanovama
221 Kreirano: 2024-10-13