Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA
Ova rasprava je automatski kreirana od peticije Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA.
Goran Sekula |
#254 Goran Sekula,Sarajevo2013-03-12 20:01Prije par godina sam u Opstoj bolnicu operisao preponsku kilu.Za ljekara dr.Ranka Covica imam samo rijeci hvale.On me operisao,i tako dobro uradio operaciju,da vise nikad nisam imao problema sa kilom,koja inace moze da se vrati u nekim slucajevima.Dr,Covic je veliki strucnjak,a uz to i jako ljubazan i prijatan covjek,pazljiv prema pacijentu,i veliki humanista.Sestre su takodje bile divne.Ljubaznost na svakom koraku,profesionalizam i disciplina.Cistoca u bolnici na zavidnom nivou.Osoblje bolnice u besprekorno cistim uniformama.Svaka soba ima svoju tus kabinu i wc,itd.Tako da sam imao utisak da lezim u nekom hotelu,a ne u bolnici.Svim srcem ih podrzavam i zelim im da opstanu,i da se razvijaju,a dr Nakasa pozdravljam i zelim mu da istraje u borbi za svoja prava,jer je upravo on taj koji je najzasluzniji sto je Opsta bolnica danas to sto jeste,a to je vrhunska medicinska ustanova. |
Indira i Medina |
#2552013-03-12 20:01NAJVECA PODRSKA ZA VELIKOG COVJEKA,DOKTORA BAKIRA NAKASA...... SAMO NAPRIJED ,MI SMO UZ VAS |
NADA |
#2562013-03-12 20:08GRAĐANI,JOS SAMO NEKOLIKO SATI NAS DIJELI OD IMENOVANJA DIREKTORA OPCE BOLNICE PRIM. DR.ABDULAH NAKAŠ.,ZATO BUDITE PODRŠKA VELIKOM ČOVJEKU DR.BAKIRU NAKAŠU, NE DOZVOLITE DA SE POSLIJE KAJEMO SVI... |
Gost |
#2572013-03-12 20:09GRAĐANI,JOS SAMO NEKOLIKO SATI NAS DIJELI OD IMENOVANJA DIREKTORA OPCE BOLNICE PRIM. DR.ABDULAH NAKAŠ.,ZATO BUDITE PODRŠKA VELIKOM ČOVJEKU DR.BAKIRU NAKAŠU, NE DOZVOLITE DA SE POSLIJE KAJEMO SVI... |
Peggy Sue |
#258 Re: POSMATRAC2013-03-12 20:10Veliki pozdrav, cijenjenom posmatraču, koji pravi totalno glupa poređenja. Njemu jeste istekao mandat, pa i ako mora da se smijeni sa vlasti , neka se smijeni na korektan i pravedan način - IZBOROM OD STRANE PERSONALA. Ne može neka SDA-ovica pasti s neba k'o direktor. Uništila je ginekologiju, lažljivica, vještica i luđakinja, tiranin obični. Da im Bakir nije valjao i da je tako kao što pričaš, onda bi sigurno i ljudi tako govorili. Oni su ga izabrali , oni hoće da on ostane. To hoće i pacijenti ove ustanove, kojima ništa ne fali. Milion je onih koji će te potvrditi, a ti samo još jedan izuzetak koji potvrđuje ovo pravilo. Primi tople pozdrave i molim te ne brukaj se s komentarima ! |
Gost |
#2592013-03-12 20:15Članovima Komisije koji će dati svoj glas za imenovanje direktora Opće bolnice Prim.dr.Abdulah Nakaš stavljamo na znanje činjenicu da iza izbora svjetski priznatog doktora, humaniste, patriote, ponosa grada Sarajeva i BiH dr. Bakira Nakaša nestoji pojedinac već ogromna masa; boraca, pacijenata, radnika, intelektualaca - GRAĐANA, masa spremna na sve ako se neispoštuje njen zahtjev da mjesto direktora pripada samo onom ko to isključivo zaslužuje, a to je naš dragi dr. Bakir Nakaš. Azijada Tanović-Pajić |
Gost |
#2602013-03-12 20:17Molim sve prijatelje da daju podrsku reizboru Bakira Nakasa jer je to podrska za posteniju i bolju BiH. |
Gost |
#2612013-03-12 20:17Dr. Poznati kao Felga sa skijanja na nasim Bosanskim planinama pomagao je svima iz moje porodice i ja sada zivim u Americi i jos uvijek imam njegov kucni bro svih 20 godina i uvijek bih prvo njega pozvala u pomoc. Dozvolite postenom covjeku i humanisti da se reizbori i da radi za dobrobit nas sviju jos koliko got moze a kad zeli da se penzionise da se u miru zdravlju i sreci kad god zeli penzionise. Alma sa porodicom. |
Gost |
#2622013-03-12 20:22Puna podrska da se Dr Bakir Nakas Reizbori za direktora Opste bolnice sarajevo |
posljednji mohikanac |
#264 Re: POSMATRAC2013-03-12 21:22#51: POSMATRAC - POSMATRAC jadan idi nayad preko grepka pa se lijeci...po
|
sarajka |
#2652013-03-12 21:34molim seku da svojim parama,a ne nasim, otvori svoju kliniku i neke direktuje |
Gost |
#2662013-03-12 21:35BH. POLITIČARI U POTPUNOSTI GUŠE ŽIVOT U BOSNI, KRŠE LJUDSKA PRAVA, UCJENJUJU I PONIŽAVAJU BH. DRŽAVLJANE, NE VODE RAČUNA O DJECI, PENZIONERIMA, BORCIMA, SAMOHRANIM MAJKAMA, BOLESNICIMA... ALI, ZATO ODVRATNO DOBRO SPROVODE DIKTATURU I TEROR NAD GRAĐANIMA, ODNOSNO NARODOM KOJI JE NJIH POSTAVIO U SVE ONE KOŽNE FOTELJE, BLINDIRANA AUTA I LAKANE CIPELICE!!! SA OVIM ČINOM "SKIDANJA" UVAŽENOG BH. STRUČNJAKA, GOSP. BAKIRA NAKAŠA, 7 BH. POLITIČKIH "BOGOVA" SU JOŠ JEDNOM POREMETILI OSNOVNI SISTEM LJUDSKE VRIJEDNOSTI, POGAZILI ONO NAŠE BOSANSKO DOSTOJANSTVO!!! ZBOG SVEGA ŽELIM DA ZAJEDNO PODRŽIMO I OSTAVIMO DR. BAKIRA NA MJESTU DIREKTORA, JER JE TO NAŠA, GRAĐANSKA, SARAJEVSKA VOLJA!!! Uz lijepo sjećanje na mog dragog Prijatelja Abdulaha Nakaša zvanog -NALE-,ISKRENO POZDRAVLJAM DR.BAKIRA I PORUČUJEM MU DA NE GUBI NADU!!! MI SMO SA NJIM!!! OVE NAŠE DEJTONCE ĆEMO ZAUSTAVITI, ČISTA OBRAZA!!! S poštovanjem! Ivana Ina Mostarac članica KLUBA PRIJATELJA ABDULAHA NAKAŠA. 062/85 35 66 |
Gost |
#2682013-03-12 21:52U ovoj bolnici mi je spašen život zahvaljujući dr. Jasni Gutić i rahmetli dr Abdulahu Nakašu. Za razliku od drugih zdravstvenih ustanova, u ovoj bolnici se vidi postojanje standarda, što itekako utiče kako na liječenje, tako i na sam dobar osjećaj dok pacijent boravi na klinici. Za tako dobru organizaciju, dugi niz godina, u prvom redu zaslužan je generalni direktor. Gospodine doktore Bakire, od srca moja podrška Vama!! |
CRNA |
#2692013-03-12 21:53JEDINI ON ZASLUŽUJE DA BUDE DIREKTOR OPĆE BOLNICE SARAJEVO , A TO JE DOKAZAO SVOJIM RADOM KAKO U RATU TAKO I POSLIJE , A ONI KOJI ŽELE DA GA OTJERAJU DOVELI SU NAS DO RUBA PROPASTI CIJELU DRŽAVU I BOŠNJAČKI NAROD.VALJDA TO TAKO MORA JER SVI KOJI NESTO RADE U NASOJ BOSNI ODMA GA ZAMJENE S NEKIM KO NEMA POJMA O ZIVOTU.DR BAKIRE PUNA PODRSKA |
Gost |
#2722013-03-12 22:30Doveo je opcu bolnicu na nivo svajcarskih klinika, licno sam se uvjerila, pa to vjerovatno nekome smeta.Treba da budemo sretni sto imamo takav kapacitet,,, ali... |
|
Preusmjeravanje sredstava za novogodišnji koncert u Sarajevu ka poplavljenim područjima
Peticija za zaštitu integriteta "Kapije", najvećeg mjesta zločina nad mladima u historiji grada Tuzla
Stop iskonstruisanim optužbama, kontinuiranim progonima, prijetnjama, hapšenjima
Blagaj Japra-Peticija protiv izgradnje fabrike umjetnog gnojiva i izgradnje asfaltne baze
Ima nešto što biste htjeli promijeniti?
Šutnja neće dovesti do promjene. Autor ove peticije se pokrenuo i poduzeo inicijativu. Hoćete li i vi uraditi isto? Pokrenite društveni pokret tako što ćete pokrenuti peticiju.
Pokrenite vlastitu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle zanimati!
Preusmjeravanje sredstava za novogodišnji koncert u Sarajevu ka poplavljenim područjima
14041 Kreirano: 2024-10-04
Ukidanje linije Sarajevo-Tel Aviv
10527 Kreirano: 2024-07-01
Apel za hitnu izmjenu i dopunu Krivičnog zakona Federacije BiH
5138 Kreirano: 2024-09-23
Peticija za uklanjanje tenka kraj Druge gimnazije u Sarajevu
1930 Kreirano: 2024-09-17
Otvoreno pismo Crnogorskog helsinškog odbora i grupe građana glavnom specijalnom tužiocu
1541 Kreirano: 2024-04-20
**STOP RUDNIKU litijuma na Majevici!**
1477 Kreirano: 2024-02-22
Inicijativa za smjenu Gorana Danilovića, direktora AKOKVO
952 Kreirano: 2024-03-14
Subvencija za mlade Kanton Sarajevo 2023
887 Kreirano: 2024-01-12
Otvaranje mesdžida/prostora za namaz- Penny PLUS/ WEST GATE Blažuj
876 Kreirano: 2024-02-22
Увођење додатног изласка за септембарски испитни рок
557 Kreirano: 2024-09-12
Peticija podrške novosadskom profesoru Dinku Gruhonjiću
518 Kreirano: 2024-03-24
RECI NE SPALIONICI ANIMALNOG OTPADA U KAKNJU!
469 Kreirano: 2024-10-16
VRATITE NAM NAŠU TETU SPREMAČICU!!
446 Kreirano: 2024-02-15
Peticija za HITNU smjenu Dr. Feride Radončić!
425 Kreirano: 2024-08-20
Za dekriminalizaciju kanabisa u medicinske svrhe: Pomozimo pacijentima da dobiju potrebnu terapiju!
416 Kreirano: 2024-12-05
UDRUŽENJE RODITELJA GRADA ŠIROKOG BRIJEGA, ZAINTERESIRANE JAVNOSTI ZA SUBVENCIONIRANJE PRIVATNIH VRTIĆA ZBOG NAGLOG PORASTA CIJENA KAKO BISMO OSIGURALI I OMOGUĆILI DOSTUPNOST ISTOG ZA SVAKO DIJETE
390 Kreirano: 2024-07-15
Peticija za promjenu smjene maturantima STŠ Zavidovići
321 Kreirano: 2024-09-03
Blagaj Japra-Peticija protiv izgradnje fabrike umjetnog gnojiva i izgradnje asfaltne baze
304 Kreirano: 2024-02-16
Hoćemo park za pse u Bijeljni!
248 Kreirano: 2024-01-23
Glukagon za dijabetes u školama i ustanovama
221 Kreirano: 2024-10-13