PETICIJA za okončanje konkursne procedure

Quoted post

ZAPOSLENA

#2 Re: Krajnja glupost

2012-09-06 14:07

#1: Nezaposlen - Krajnja glupost

Hhehe,.bas me nasmija...

Izabrao si nadimak "NEZAPOSLEN,sto očito nisi,pa ugledajuci se na tebe ja sam onda ZAPOSLENA.

Žalosno sto "nezaposlene" osobe nisu uz ovu peticiju,.jer takvim osobama je dovoljno malo podsticaja za neki poduhvat vezano za posao da bi se uhvatila toga.

Konkurs je trebao da bude okoncan prije početka nastave kako bi svi imali pravo da se borimo za zeljenu poziciju na radnom mjestu.

A i pored svega toga svjesni smo svi da se nije u potpunosti ispostovala ni odluka da se vrate u nastavu proslogodisnji nastavnici,vec "gura" svako svoga.

Krajnja glupost je nasa drzava,nasa vlast a mi smo samo jadnici koji pokusavaju sa punim pravom da se bore za ono sto im pripada.

Replies

Paša moj solidni

#3 Re: Re: Krajnja glupost

2012-09-06 14:59:11

#2: ZAPOSLENA - Re: Krajnja glupost

Budimo realni da ova peticija neće ništa postići.

Prvo neće je svi potpisati,jer nekima ova situacija i odgovara.Ljudi koji su počeli raditi vjerovatno će i ostati tu.(moje mišljenje)

Onaj ko ima babu, jarana, komšiju, nekog iz stranke ili pak ljubavnika u ministarstvu taj će i dobiti posao.Štela se koncentrisala na jedno mjeso, u MONKSTK,  oni sa na kraju svega i donjeli ovaj novi pravilnik apliciranja za posao.

Gost

#16 Re: Re: Krajnja glupost

2012-11-04 18:41:36