Hitno suspendovati lejlu Čolak

Quoted post

Gost

#473 Re:

2016-08-30 18:45

#458: Ed -  Hvala Bogu pa ima pravnika muslimana, pa sad lijepo skupimo se svi pokrenuti tužbu protiv novinarke i tražiti odštetu. Ovakvim tekstom nije omalovažavala samo muslimanke 21 vijeka već i naše pretke. Ne znam šta je tu čudno što neko nosi mahrmau i zar, prije 50-ak godina su ga nosile s ponosm naše nane, a djedovi čakšire i fesove, a bradu su svi imali. 

Jasno je da živiš u imaginarnom svetu, ali ne bi bilo loše da ponekad svratiš na kahvu u ovaj pravi svet.

''Razlika između slobode govora i vrijeđanja je velika. ''

A gde si to pročitao? U Mikijevom Zabavniku? Pokaži mi, gde te boli uvreda?

''Ne vidim da je napisala nešto za časne sestre, za ortodoksne jevrejke.''

To je zato što si nepismen, očigledno. ''ILI BILO KAKVO VERSKO OBILJEŽJE'' - to je deo njenog teksta. Kako se hrišćani u tome nisu pronašli, jevreji, nego samo radikalni islamisti. Nisu joj čak ni muslimani zamerili, već samo onaj najradikalniji i najzatucaniji sloj društva.

''Da je to dopisala sigurno bi reagirali na njenu objavu svi drugi kao govor mržnje i nacionalizam.''

Govor mržnje, zato što joj nešto smeta? Jel pozivala na linč? Nasilje? Nije. Što preuveličavaš, majmune?

''Iskreno ja sam jako ogorčen takim bezobraznim i bahatim ponašanjem.''

Iskreno, zabole nas sve kolektivno kurac, što si ogorčen.

''Strašno, da neko ne misli kako se osjećaju žene koje je svojim tekstom povrijedila Lejla.''

Strašno. Kako je smela? Užas. Šta ćemo sada? Eno, suze liju, Bosna u poplavama. Bole ih pička, nego su dokone i sujetne, zle i pokvarene, osvetoljubive, glupe, indoktrinirane, zatucane.

''Mahrama se nosi zbog sebe, zbog pokornosti prema svevišnjem stvoritelji, ne zbog marketinga i čaršije.''

Pa to i jeste marketing, kada je nosiš zbog nekoga, a ne zato što ti je realno potrebno, smeta ti sunce ili slično. Glup si ko noć.

''jer svojim skornim oblačenjem sreću pažnju prvenstveno na svoju inteligenciju i obrazovanje, a ne na svoje tijelo. ''

Koja inteligencija, ona koja ne razume šta je sloboda govora? :D

''ali time bih se sputio na njen nivo'' 

Spustio si se i niže od najnižeg, time što si pokušao kao da objasniš kako bi ti jebo njoj mater, ali nisi, jer si kao fin, ko i onaj izmet što se kao izvinjavao što joj je slao poruke pretnji smrću...

''Sve se ovo lijepo bez halabuke može riješiti na sudu i jednom organizovanom sudskom sporu gdje svi možemo učestvovati, ako treba i sa donacijama za nekog boljeg advokata i tražiti novčanu odštetu za duševnu bol žena sa mahramom. Toliko. ''

Tako je. Na sud, pa da vas osramote kao stoku. Pa da vidite šta je sekularna država u kojoj ne vlada šerijat, već sloboda govora.
Ne samo da nećeš dobiti odštetu, već ćeš zbog uvrede časti i duševne boli, morati da isplatiš odštetu.

'''ps: sa zadvovoljstvom sam podpisao peticiju i proslijediću prijateljima da je što više ljudi potpiše i uključi. ''

Sa zadovoljstvom skoči sa najbližeg mosta, i smanji broj glupana na ovoj planeti. Talibanu.

Replies

islam je savrsen

#478 Re: Re:

2016-08-30 19:20:03

Mrs sejtanov pomagacu, a sejtanu smetaju Allahovi ajeti

“Oni žele da ustima svojim utrnu Allahovo svjetlo, a Allah želi vidljivim učiniti svjetlo Svoje, makar ne bilo po volji nevjernicima.” (Et-Tevba, 32

“One koji vjernike i vjernice budu na muke stavljali pa se ne budu pokajali – čeka patnja u Džehennemu i isto tako prženje u ognju, a one koji budu vjerovali i dobra djela činili čekaju bašče džennetske kroz koje će rijeke teći – a to će veliki uspjeh biti. Odmazda Gospodara tvoga će, zaista, užasna biti!" (El-Burudž, 12–16) 

Okaci ti svoju sekularnu drzavu macku o rep, zakone koji su glupi ljudi napisali, cime su sebi pripremili vjecni Dzehennem, mi insallah u Bosni i svugdje gdje su muslimani tezimo za SERIJATOM, insallah bit ce i to, strpljenje samo. 

Ed

#480 Re: Re:

2016-08-30 19:23:27

#473: - Re:  

Bogat "vokabular" je odraz neobrazovanja, kućnog neodgoja i zatrovanosti mržnjom.  

Nedavno pročitah negdje, jedan sjajan citat, koji glasi odprilike ovako: "Ne raspravljaj se sa budalama, jer te prvo spuste na svoj nivo, pa te onda dotuku iskustvom!" Tako da je moja rasprava sa arogantnim, bezobraznim, neodgojenim i neobrazovanim "stvorom", ovdje završena. :)

Gost

#542 Re: Re:

2016-08-31 09:00:48

#473: - Re:  

Stvarno je smiješno kako ne razlikuješ govor mržnje od slobode govora. Al' izrazi "majmune", "glup si", i sl. ti savršeno idu... Možda nemaš više od 10 godina?