Hitno suspendovati lejlu Čolak

Quoted post

Gost

#413 Re: Re:

2016-08-30 14:12

#304: odvracanjeodloseg - Re:  

Kao prvo dosta je vise palamudenja ovdje, da krenemo od pocetka ja licno znam djevojke koje su se okrenule vjeri nakon sto su sve moguce probale, znam i one koji su cinili kriminalna djela pa u zatvoru postali imami, znam i za one koje su pokrivene a hodaju sa tudjim muskarcima, muzevima, koje rade sve sto nije primjereno. Nisam ja jedina koja to zna i vidi, dosta mi je samo tudjeg laznog predstavljanja isforsiranog vjerovanja. Jer iskreno da bilo kod od vas vjeruje ne bi pisao ovakve pogani kakve ste vas 24 ovdje pisalo, i sad mi vi svi pricate o vjeri i Bogu i upucivanju na pravi put. Kako vas nije stid sve, hajd sto lazete sebe da vjerujete sto bolan lazete siroku masu i pravite se nesto sto niste. svi sjedite sami sa sobom pa razgovarajte i budite iskreni prvi put u zivotu. samo da se zna da marama te ne cini vjernikom niti to znaci da imas za pravo da nekome ti govoris sta treba i kako treba. A niko nije potpisao peticiju recimo protiv hodza koji sve moguce naplacuju od dolaska na dzenaze do ucenja Kur'ana, islam je odavno odveden u propast odavno tzv kvaziislamisti su ga odveli u propast, ne Lejla ne ja i svi drugi slicni meni vec bas ovi koji su "pravi muslimani". Sto vas ne vrijedja nezaposlenost, lazi politicara, pokusaj izazivanja novog rata to se vas ne tice jel vas se samo tice lejla i marama, daj boze da se prosvijetlite vama pomoci nema.

Replies

Gost

#426 Re: Re: Re:

2016-08-30 14:51:03

#413: - Re: Re:  Kao prvo dosta je vise palamudenja ovdje, da krenemo od pocetka ja licno znam djevojke koje su se okrenule vjeri nakon sto su sve moguce probale, znam i one koji su cinili kriminalna djela pa u zatvoru postali imami, znam i za one koje su pokrivene a hodaju sa tudjim muskarcima, muzevima, koje rade sve sto nije primjereno.

Zaključujem da u Islamu samo kurva, kriminalac i probisvet imaju prođu.  Takvima Islam najviše paše, leže im ko dupe na nošu. To što se ti buniš i volela bi da je Islam nešto što nije, jeste tvoje nerazumevanje ko ga je pisao, za koji cilj, i šta je time hteo da postigne. Prva stvar je korist. Kao i svaki 'prorok' u istoriji religija, svaki je hteo da bude vođa, jer je patio od kompleksa mesijanstva. Hteo je da iskorištava ljude za svoje sebične ciljeve. Zato se sebični i nalaze u ovakvoj religiji, zato se kurva, kriminalac i probisvet pridružuju, tu nalaze utočište. Pa nema toliko rata među muslimanima za džabe, jedni veruju da je Islam neka religija mira, i oni su u zabludi. Drugi znaju da će mira biti tek kada ceo svet bude pod Šarijom i Islamom. I ja i oni te demantuju. Oni se slažu samnom. U Islamu ne postoji sloboda izražavanja, ne postoji tolerancija prema drugačijem. Oni koji napuste Islam, kazna je smrt, oni koji su homoseksualci, isto, oni koji su preljubnici, takođe. Džizja za vernike drugih vera. Specijalni porez. To smo imali u vreme Osmanlija. I to sve piše u Kuranu, i kada oni koji prate ta uputstva to i rade, oni su veći muslimani od onih koji to ne praktikuju ili podržavaju, po nekoj logici. Ne možeš biti musliman, a ne verovati da je Kuran savršena Alahova reč, a pritm se ne pridržavati toga. Kuran kaže da su takvi licemeri koje treba pobiti.
Znači, taj zakon važi uvek i zauvek, nema menjanja, tumačenja obrnutih od onoga što piše. Kuran je jasan kao dan. Otud i ratovi među muslimanima.
Muhamed je 'savršeni' musliman kojeg oni trebaju imitirati. Imitirati pedofila, razbojnika, pljačkaša karavana, silovatelja, ubicu, izdajnika i šizofrenika sa epilepsijom, dobiješ to što dobiješ. Groznu ideologiju, koja sebe naziva religijom, a zapravo je politički manifest sa primesom religije. Alah tu služi samo kao izgovor da se nametne volja jednog čoveka. Kad imaš gomilu glupih ljudi, i jedan od njih je pametniji od svih njih zajedno, on je vođa. Takva ideologija se onda širi strahom, ubijanjem i pljačkanjem, baš kao što se i širila, što kroz Muhamedova osvajanja, što dalje kroz indijska osvajanja, prodaju miliona afričkih robova, i zatim kroz Osmanlijsko carstvo. Sve mačem i silom, to radi i danas.

odvracanjeodloseg

#463 Re: Re: Re:

2016-08-30 17:47:59

#413: - Re: Re:  

Pa , znam ja da te nervira sve u vezi islama, takvi su prijatelji sejtana koji hoce nametnuti Bosnjacima da je islam u dzamiji i u kuci, a nece moci ISLAM JE CJELOKUPNI SISTEM ZIVLJENJA, a sto se tice rata  iole normalan covjek bi shvatio da je ovo sve jedna velika borba protiv islama, a to sto neki ljudi rade grijehe  koje ti vidis, oni ne objasnjavaju islam, ISLAM JE SAVRSEN A INSAN NIJE, svako ima pravo na pokajanje, a ko osim Allaha grijehe prasta, kaze Allah subhanehu ve te'ala u svojoj Plemenitoj knjizi."O robovi moji koji ste se ogrijesili prema sebi, ne gubite nadu u Allahovu milost! Allah ce, sigurno, sve grijehe oprostiti. On, doista, mnogo prasta i On je milostiv."(prijevod znacenja, sura Zumer, 53. ajet)