Hitno suspendovati lejlu Čolak

Quoted post

Gost

#405 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-30 14:03

#400: - Re: Re: Re: Re:  ne kontam.šta znači kakva ironija..? ili si možda muško,pa onda razumijem ironiju..ako već započneš raspravu ,onda oko moje završi formulaciju...ili si bojiš intelektualno superiornijeg i obrazovanijeg od tebe,koji je uz to još musliman..

Neko bi pomislio da bi trebala da se ponašaš suprotno od onoga, što osuđuješ. Ne znam šta je tebi polupismenoj, intelektualno superiornije kod tebe? Osim egocentrizma kojim odiše svaka tvoja napisana reč, ne vidim šta je to superiorno, što si ti napisala?
Ne dao bog, da sam 'oko tvoje' ispao bih onog momenta kada bih pročitao šta si napisala, kao bojkot licemerju kojim odišeš.

Replies

Gost

#428 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-30 15:06:37

#405: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Oko moje,zar nisi primijetio da sam muško? To dokazuje tvoju inteligenciju.Tvoja tvrdnje o Ilidži i Arapima ne stoje,jer ne idu tamo vjernice,već takve kao ti.Alkoholičari,nemoralne bludnice .Treće, po čemu si zaključio da sam ja  polupismen? Po čemu sam to licemjeran..ti ne znaš ni o čemu pričaš,ni šta zastupaš.Egocentrizmom sam ti htio pokazati kakva je tvoja Lejlica,oko koje se sve ovo vrti.Predrasude te oko moje,čine slijepim da vidiš stvari onakve kakve jesu.Ja sam nekad bio kao ti...ti izgleda nikad nećeš skinuti  koprenu s očiju i vidjeti svijet lijepim i čistim i moralnim.Halali ako sam te uvrijedio,ali ne razumijem razlog zašto dođeš na ovakav sajt i vrijeđaš vjernice.Da li se možda osjećaš bolje u svom jadnom malom životu punom mržnje,zavisti i oholosti...