Hitno suspendovati lejlu Čolak

Quoted post

Gost

#386 Re: Re: Re: Re:

2016-08-30 13:28

#383: - Re: Re: Re:  

Ne zanimaju mene religije niti sam clan ijedne. Zanima me bolje drustvo, zdravo drustvo, jako drustvo. Svako ima izbor i on najbolje zna sta je za njega najbolje necu da se petljam nigdje i nista me drugo ne zanima kada su u pitanju izbori ostalih ljudi. Ako mi smetas do te mjere da ne mogu pogledati, zaobici cu te, necu te gledati :)... Moramo rjesavati probleme zajednickim snagama, a ne na ovakav nacin, ovim se ne moze nista uraditi.

Replies

Gost

#389 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-30 13:32:29

#386: - Re: Re: Re: Re:  Ne zanimaju mene religije niti sam clan ijedne. Zanima me bolje drustvo, zdravo drustvo, jako drustvo. Svako ima izbor i on najbolje zna sta je za njega najbolje necu da se petljam nigdje i nista me drugo ne zanima kada su u pitanju izbori ostalih ljudi. Ako mi smetas do te mjere da ne mogu pogledati, zaobici cu te, necu te gledati :)... Moramo rjesavati probleme zajednickim snagama, a ne na ovakav nacin, ovim se ne moze nista uraditi.

Potpisivanje peticije nije rešavanje problema, već bacanje ulja na plamen. Njeno mišljenje nije problem, već napaljene teokrate, koje bi i tebi otfikarile glavu, da živiš u nekoj šerijatskoj zemlji. Prvi put, čim pogledaš nešto popreko. Recimo brak sa predpubertetskom decom.