Pravo na hidžab: Borimo se za svoje pravo

Quoted post

Gost

#574 Re: Re:

2016-02-04 12:37

#573: - Re:  

Mislim da moj komentar niste razumjeli, naročito njegov posljednji dio. I u samom komentaru se nikako ne vidi da se zalažem za prava LGBT populacije, ne znam iz čega ste izvukli taj zaključak. Naime radi se o tome da se kroz medije nastoji kroz činjenicu da su se muslimanke izborile za svoje pravo, sada podstiče i to da se zajednica uža i šira mora boriti za prava LGBT članova. Opet kažem medijska propaganda a nikako nijemoje lično mišljenje, niti želim da se borim za prava onih koji tako vješto govore o različitostima, o jednakim pravima, a sami drugo i drugačije mišljenje ne poštuju

Replies

Gost

#575 Re: Re: Re:

2016-02-04 12:57:22

#574: - Re: Re:  

Ovo je recenica koju ste VI napisali

Ukratko kad muslimanke mogu nositi maramu i evo izboriše se za svoje pravo, hajdemo malo o drugim obespravljenim populacijama. Dajte i njima njihovo pravo. 

Drugo, malo mi je licemjerno prvo pisati komentar JA MISLIM OVO I ONO, i onda to sve servirati eto "ja komentarisala sta mediji pisu". Pa koji to mediji pisu ko kom sta dosaptava? Znas koja je jos vrsta dzihada? Reci istinu. Borba protiv samog sebe, a tu spada da covjek prizna kada pogrijesi. Kada covjek ne zna sta ko servira onda citira, ili copy paste citav clanak. A ne igra se gluhih telefona.

Pozivas da se neciji komentari izbrisu, a nisi pozivala kada su autoricu nazivali od bludnice (kurve) do sta ja znam sta, isti oni ljudi na ciju si ti NA ZALOST odbranu stala. 

Nije te valjda uvrijedilo sto ama bas niti jedna zena sa nikabom nije izasla na proteste? Kada covjek izjavi eto vam vasi taguti i tagutski zakoni, onda ne smije da se kiti perjem tudjeg uspijeha kada islam pobijedi. Znali ste sutiti kada su ovdje servirali i izdavali fetve koji su elementi bluda.  Pa kada ste nas ucili da uopste ne moramo doci u kontaktu s muskarcima, nego je dovoljno da izadjemo namirisane. Pa ste onda izdavali fetve kako smo proklete jer nosimo hlace. Oponasamo muskarce. Znali ste tad sutiti. Pa ste onda pisali kako covjek nece zbog toga u dzennet, nego zbog poznavanja serijatskog zakona. Kako autorica dosad nije naucila serijatski zakon, serijatske norme oblacenja kamoli nesta drugo. 

Cetvrto, prije nego sto pocnes pricat pricu o tudjim sejtanovima, obuzdaj svog.