Peticija protiv gašenja bolnice Abdulah Nakaš

Quoted post

Gost

2016-01-09 17:28

peticiju sam popisao iz prostog razloga,jer sam umirovljenik ove zdravstvene ustanove,od nedavno u kojoj sam proveo preko dvadeset godina u vremenu najgorih ratnih i poslije ratnih zbivanja.Nema što joj "dušebrižnici"nisu namjravali učiniti sve samo da nebude zdavstvena ustanova u sadašnjem kapacitetu od ustanove za gerijatriju potreba za pedijatriju do današnjih prijedloga za potrebe činovnika fedealih,kantonalnih pri tome nevodeći računa o ograđanima-korisnicima njenih zdravstvenih usluga po gotovu mišljenja osnivača.pojedinci,predstavnic iaktuelne vlasti sramotno zaboravljaju njen ogroman ratni doprinos,želju građana da i dalje koriste njene usluge.O opravdanosti i racionalizaciji da ne govorimo.bolnicu treba "udati za frontlnog finasijskog "kokuza"(Oćekivani gubitak za 2015.-u ccado 100mil.KM.mada je i to malo vjerojatno obzirom na raspad skupo plačenog info sistema "SAP"u kojem su evidenti zadnji podatci iz mjeseca Mart 2015.Draga bolnice neka ti je sretna i hajirli ova "udaja".Nezna se šta tebe i tvoje uposlenike očekuje u 2016.godini.ako inspekcijski organi valjano urade svoj posao,očekuj blokadu" mladoženjinog"računa jer se ne zna ko će pokriti toliki manjak a tebi i uposlenim neka je dragi Allah na pomoći.

Replies

Gost

#744 Re:

2016-01-10 05:04:54

#507: -  

Aferim, kratko i jasno...