Vratimo autohtoni spomenik NOR-a na njegovo istorijsko mjesto

Quoted post

antitito

#5 antitito

2013-06-13 07:56

Kakav bolan spomenik, jes raja glupa za sta ona pise peticiju ne mogu da vjeruje.......
Pa ljudi manite se ti vremena Jugoslavija da je valjala ostala bi i danas...... Tito negativna ličnos historije ako nista znali pobio oko milijun ljudi a vi ga veličate,,,,,, niđe veze......

Replies

paky

#16 Re: antitito

2013-06-13 11:42:28

#5: antitito - antitito

Vi imate pravo na svoje misljenje ali sam siguran da nista ama bas nista neznas o Titu sa svojom vojskom tj dragim Partizanima oslobodio citavu Jugoslaviju. Dok pojedini nisu mogli osloboditi nasu dragu Bosnu.Ako nisi znao a vidim da neznas  procitaj koliko je samo predsjednika iz strani zemalja bilo na njegovoj sahrani i ostali zvanicnika.Sto znaci postovanje koje nemoze niko danas u svijetu imati.Siguran sam da nisi bio roden u lijepom vremenu.

nermink

#23 Re: antitito

2013-06-13 19:00:59

Narod je odlucio da se raspane Jugoslavija, ne sistem. Prema tome, da je narod valjao...

Osim toga, ako se mi cazinjani dizemo protiv jednog istinito antifasistickog simbola, spomenika, ... ko smo onda mi? Antifasisti? Mmm...

Gost

#38 Re: antitito

2013-06-14 19:37:37

Srami se svojih rijeci,svi smo u ono vrijeme radili,a sta se sad dogadja,omladina koja je obrazovana sjedi kod kuce....i gleda kako ce kraj s krajem sastaviti,i kazu da se trebaju djeca radjati,a od cega ces ih hraniti....