Trenutna i neopoziva ostavka Aleksandre Pandurević

Quoted post

Gost

#330 Re: Re: Re: Re: Re: Re: mislim da nisi u pravu ali u svakom slucaju Republika Srpska je samo mit za

2013-06-07 16:37

#306: - Re: Re: Re: Re: Re: mislim da nisi u pravu ali u svakom slucaju Republika Srpska je samo mit za buda

ako ti je toliko stalo do toga sta sam po vjeroispovjesti ja sam pravoslavac mada nakon pojedinih komentara ovdje prosto me sramota sta se sve naziva pravoslavcem.

Replies

Gost

#389 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mislim da nisi u pravu ali u svakom slucaju Republika Srpska je samo mit

2013-06-07 17:24:22

#330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: mislim da nisi u pravu ali u svakom slucaju Republika Srpska je samo mit za

ma ti si nista,mahalas sarajevski i jalijas,iako si pravoslavac nesmijes da prdnes tamo nego moras kako oni hoce,kad nisu nacionalni protesti,sto su vredjali na nacionalnoj osnovi ljude kad su izlazili zasto pitam tebe ja kad ste svi nenacionalno bili tamo.ako zelite da smenite nekog onda se zna kako se to radi.i mene je sramota sto takvi kao ti podrzavaju nesto sto ni sami neznaju sta.ovo jucer je najmanje bilo oko jmbg.zasto su poslanici SDA jucer nesmetano ulazili i izlazili iz zgrade parlamenta,zato sto nije nacionalno jel zato?zasto su samo srbi i hrvati i par normalnih bosnjaka ostali unutra,slucajno jel?zasto su politicari SDA imali iz te zgrade internet  vezu sa protestantima,zato sto su pokusali da naprave nesto al se izjalovilo kad su skontali da su i evrposki bankari unutra,zasto se policija kantona sarajevo oglusila na sve naredbe izvana,zato sto nema veze to sa nacionalizmom jel?eeeeeeeee moji jadnici neznate sto cinite.