Hoćemo ostavku predsjednika SDP-a Zlatka Lagumdžije

Gost

/ #12

2012-03-21 21:59

Običan sam čovjek i svim bićem sa za socijal demokratiju i komunizam ,još od prije rata kad kao omladinac bio član sso BiH i saveza komunista.Lagumdžija bi sam trebao uvidjeti kad je dosta jer več je duži niz godina na mjestu predsjednika SDP-a i da prepusti novim kadrovima vođenje strnake.Ekstra potez bi bio kad bi Komšić preuzeo rukovodstvo siguran sam da bi SDP dobio preko 50% glasova pogotovu onih koji su na vagi,a njih ima 60% od ukupnog broja birača.Ako SDP izgubi ove lokalne i sljedeće izbore za 100 godina neće ponovo dobiti priliku.SDP nebi smio da dozvoli sebi taj luksuz.Nemam nikakve koristi od ovoga što pišem ali imam moralnu obavezu koja mi dolazi iz srca da se borima da pobijedi socijal demokratska ideja i da obični čovjek,radnik,seljak bude cijenjen.Koaliranjem sa SDA SDP je debelo poljuljao u očima onih koji su se nadali da će kriminalci iz SDA konačno biti zaustavljeni i kažnjeni.A evo vidim danas iste one sdaovske ministre poput Abida Jusića kako i dalje uzimaju pare na perfidan način.I konačno mislim da je došlo proljeće i u SDP dočekajmo ga kako treba.