BOYLA NA ČELO ADVOKATSKOG TIMA U SPORU PROTIV SRBIJE NA ICJ

Ozren

/ #79

2016-04-10 19:06

citav rat sam proveo po logorima zatvorima i na prislinom radu u genocidnoj tvorevini zvanoj;rs;mislim nisam sam sa stotinam drugih to je bilo u mom gradu Teslicu a zadnjih (sest)6 mijeseci sam proveo u kuli sarajevo sa stotinama drugih iz Banjaluke teslica prijedora ljubije Bijeljinje kopajuci tunel ispod areodruma  iz lukavice  i rovove i transeje po brdima oko sarajeva  u semizovcu rajlovcu na sarajevskom polju butilama  dobrinji nedzaricima Vogosci i neznam sve kud nas iz kule nisu gonili a sramota je da nas sve zrtve rata  i logora zatupa Bakir izetbegovic najveci svijetski mafijas ubica i kriminalac koji javno govori da bosnjacki politicari netraze ukidanje genocidne tvorevine;rs; neznam u cije on ime prica ovo ova gednocidna ;rs; je rak rana na tkivu BIH  a on i svi oko njega kriminalci i lopovi bi prodali sve za novac da njima bude dobro zato podhitno vratiti Gospodina Boyla na celo tima ia novi dokaza ima na pretek osobito posle masovne grobnice tomasnica  i karadziceve presude a jos mladiceva presuda zato apelujemo da se podhitno obnovi tuzba protiv srbije i crne gore za genocid a na celo pravnog tima dovset  Dr Boyla  pa da imi zrtve dobijemo neku statifikaciju a ne samo babin bakir i njegovi rodjaci a ovog softica laika i neskolovana treba uhapsit i pitat podcijim patronatom je radio pa smo prosli kako smo prosli sa tuzbom hvala