Peticija protiv gašenja bolnice Abdulah Nakaš

bolničarka

/ #1004

2016-01-11 15:17

mislim da je suvišno obrazlagati, ali evo par rijeci: Gadi mi se slušati i gledati kako nas politicari tretiraju. Pa i seljak kad uđe u štalu obrati se svojoj stoci. Ovi naši ni toliko ne umiju nego otimaju koliko mogu dok ne stignu propisi EU. To je naša jedina nada ( ne mislim da ce biti bolje) ali ce (politicari) kriminalci na vlasti morati poštovati pravila, ali upravo zato njima se ne žuri . Sve dok je ovako njima je super. Što im padne na pamet mogu realizovati. Nema ko da ih sprijeci! Blago nama sa ovakvim liderima!Neznalice i primitivci bez osjecaja za zajednicu. Dobri lideri moraju biti plemeniti (u bukvalnom smislu starati se o plemenu) ciniti sve da narodu bude lakše i bolje. Mi, za sada takvih nemamo!

PS. Kad odeš u Opcu bolnicu, od ulaza pa nadalje uociš razliku u odnosu na Koševo. I kod njih je oskudica u svemu, ali ono što je do njih finkcioniše besprijekorno.pomisliš da si u inostranstvu!

Pa valjda ce se napraviti nekakav elaborat o ekonomskoj opravdanosti ujedinjena ove dvije bolnice. Možda je to samo ideja i ne mora znaciti da ce se krenuti u realizaciju. Kao laiku to mi djeluje skupo i nefuncionalno, ali u ovoj zemlji sve je moguce.