Peticija protiv gašenja bolnice Abdulah Nakaš

Gost

/ #633

2016-01-09 20:20

Puno bolji uposlenici i njihov odnos prema pacijentima za razliku od koseva bolnicie,puno urednije i modernije za razliku od koseva bolnice gdje je bolje u supi nego kod njih,gdje se vecina uposlenika prima u radni odnos sa stelama,pocev od njihovog unutrasnjeg obezbjedjenja pa sve do kojekakvih tehnicara,medicinskih sestri i sl...treba vam desetak hiljada km samo da bih bio zastitar u gore navedenom klinickom centru.Vecina ih jedva hoda,pola ih nema ni polozen certifikat za zastitara a rade upravo kao zastitari,a drzavna firma i k....Evo neka neko kaze jel ikad bio konkurs za prijem zastitara,ja licno znam da nije i da su svi primljeni mimo konkursa sa stelama a to se odnosi i na druge uposlenike,med.tehnicari,laboranti,higijenicarke i jos jos...fujjj.Drzavna bolnica je institucija za kosevo u svim segmentima od radnika pa na dalje kao sto sam gore i naveo,a pored svega u ratu je pokazala ko je i sta sve ucinila za ovaj narod,a i posle rata sve do danas,a ti bakirovice idi gore,unisti gamad,procesljaj ove sa stelama,zavedi red ako si na strani naroda i ostavi bakire drzavnu bolnicu na miru jer je zaista institucija za razliku od kosevo bolnice.