Peticija protiv gašenja bolnice Abdulah Nakaš

Gost

/ #317

2016-01-09 13:05

Zato što je Sarajevo zaslužilo da ima dvije bolnice, zato što ćemo mi i onako siromašni i obespravljeni snositi posljedice a troškove rušenja a izgradnje novih klinika u KC, zato što će mnogo ljudi ostati bez posla, zato što mislim da gospođa Izetbegović nije sposobna da vodi toliki centar, zato što su uslovi bili mnogo bolji u bolnici Abdulah Nakaš,već smo iskusili  uvođenje  su porodične medicine, pa sada duže čekamo da dođemo do ljekarske usluge,a i ljekari se stalno mjenjaju , znači nije porodični ljekar nego prolazni a toliki novac je na to potrošen,bolje da se sredstva usmjere za nabavku medicinskih aparata i poboljšanje pružanja usluga nego da se potroše na rušenje pa gradnju novih klinika, i da li uopće mi imamo pravo glasa u ovoj državi ne sjećam se da je iko pitao građane za mišljenje oko bolnica, a mislim da je to vlasništvo svih građana a ne samo jedne orodice.Imala bih još mnogo argumenata ali dovoljno je i ovo.Imam i jedno pitanjeza gospodina Izetbegovića, kako misle gubitak ove ustanove pokriti ili će ga nonšalantno uvećati, pa još hoće i da grade klinike, ma da nije bezobrazno a i žalosno nasmijala bih se.Krajnje je vrijeme da shvate da su oni tu zbog nas a ne mi zbog njih.