STOP nasilju i zlostavljanju djece! Jer nas se tiče!

251000

/ #611

2016-01-05 14:11

Jer ja se pitam,zasto meni nikada nije palo na pamet da nekoga maltretiram?? Zasto volim i cijenim sve osobe,kolege s kojima suradjujem,zašto želim svima sve najbolje??.To očito ne prolazi u ovoj okolini u kakvoj odrastamo..sad ispade kao da je to normalna stvar,udarati po slabijem od sebe jer eto treba mi da se na 'necemu' izivim.Zivimo u bolesnom svijetu i bolesnom gradu gdje se promovira nasilje i kriminal,gledamo filmove gdje krv pistolji i udarci nikada ne izostaju,cak i kada gledamo komediju ili crtic.I onda se pitamo otkud to sve?Sjecam se maltretiranja kada sam ja bila u tim godinama I mladja,uvijek su ppstojale dvije tri osobe Koje su bile zrtve maltretiranja pa čak i ja sam bila jedna od njih,ali znate sta?od strane onih osoba Koje nikada nisu primile ljubav u svom zivotu,od onih monstruma ciji su I roditelji takvi.Od onih osoba koje su i same iskompleksirane te bi sebe uzdigle time što poražavaju druge.Rekao bi netko 'ma to je dijete,sta ono zna sta radi?' To je dijete koje uspijeva da posije zlo čak i tako malo,to je dijete sa grijehom i napola odrasla osoba koja je nekoga oštetila, izmamila suze i povrijedila,a ne stidi se toga!!!zar to nije najgora stvar od svega??što ono ne razaznaje dobro od zla.Nikada neću opravdati takvo nasilje,nikada neću nasilnika smatrati čovjekom jer vrijedjan time sebe i sve ostale normalne ljude!Ukazujte na nasilje,uocavajte,reagujte,kažnjavajte!Još samo toliko imam za reći,ostalo je muk!