STOP nasilju i zlostavljanju djece! Jer nas se tiče!

Gost

/ #449

2016-01-05 09:02

Svi smo svjedoci društva u kojem živimo...ovo vise nije društvo,nije ni džungla!!! I u džungli ima "Zakon" koji se sprovodi!!!
Imam dva sina,jedan je osnovac a drugi ce za koju godinu tek da krene u školu...imala sam ruzna verbalna,naglasavam verbalna iskustva i sa nastavnim osobljem a i sa djecom ,koja vec pokazuju delikventno ponašanje i koje uz sve napore pokušavamo svi mi kao roditelji popraviti ali...znaci trajno je i tesko ispravljivo.Cula sam dosta roditelja koji su djecu prebacivali iz škole u školu ali samo hrabri su stisli i rekli u čemu je problem...Nedavno sam cula pricu od jedne majke o pokusaju silovanja njenog sina i koja je jedva dijete prebacila u drugu skolu a dječak koji ga je pokusao silovati,ostao je u istoj!!! Koje dijete je slijedeće?! Stručnjaci,ako ih tako mogu nazvati su rekli-"Nemojte da dijete obiljezavamo kao nastranog!!!! I tako je i ostalo.Pojeo vuk magarca! Dijete s traumama je otislo u drugu skolu a ovaj i sad provodi silu nad drugom dijecom i nikom nista!!! Svi sute!!! Nadam se da ovo potpisivanje nece biti uzaludno kao i dosta toga u ovoj državi ali mi kao roditelji moramo učiniti SVE da zastitimo djecu!!! Kako je krenulo,da nije tužno bilo bi smiješno,dovoditi i odvoditi ćemo ih iz srednjih a ne osnovnih škola! Kontrolisati svako dijete s kojim se druzi,uvoditi zabrane itd. I sta cemo stvoriti s takvim ponašanjem od naše djece? Ljude nesposobne za samostalan život sa dozivotnim traumama zbog indolentnosti pojedinih a posljedice su katastrofalne i poražavajuće!