NE VUCICU U POTOCARIMA

Gost

/ #211

2015-07-09 22:44

Srbi kazu   da mi Bosnjaci i Muslimani vrsimo atentate.Ok djelimicno istina.Ali oni su ubili toliko mnogo mladih zivota djecu, majke, oceve ,bracu, sestre,oni su ih zarobljavali, mucili , klali ,kasapili.Oni su izvravali agresiu na na zvali nas balijama,turcima.Onisu ubijali djecu neke majke koje je ni kriva ni duzna bila mucena i silovana vrijedjana,I onda bez ikakvog stida i srama kazu da oni to nisu pocinili. Traze Nasere Orica,a kad bi mi njima trazili isporucenje Ratka Mladica ili Radovan Karadzica oni bi bili u stanju da zapocnu novi rat da ponovo rade iste i gore grozne stvari da ponovu ubija klju masakriraju kasabe ubijaju,da prave nove masovne grobnice.Tko je napravio masovne grobnice u Potocarima na drugim mjestima.Mi smo to uradili oni nisu i oni to nikada nebi napravili.Gledao sam na jednoj stranicu da je u najvecoj masovnoj grobnicu u BIH pored zrtava pronadjeno i 70 djece. To je sramota i kazu da oni to nisu pocinili strasno.Oni su izmislili izreku "Noz,zica,Srebrenica.I mi sad trebamo da to sve zaboravimo i oprostimo jos imaju obraza da kao odaju pocast.