Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA

Gost

/ #636

2013-03-16 16:45

Mišljenja sam prvenstveno da Sabija Izetbegović ne posjeduje menadžerske sposobnosti za vođenje jedne ozbiljne ustanove kao što je bolnica dr.Abdulah Nakaš. Ona u svom CV-u nema nikakvo radno iskustvo o uspješnom vođenju bilo kakve institucije. Jasno se vidi nepotizam, ponovo ne sposobni ljudi dolaze na bitne funkcije. Mislim da ona ne može ni na koji način doprinjeti boljem razvoju i uspješnosti bolnice. Na kraju ako joj se vlada neka otvori privatnu ordinaciju, pa će mo vidjeti koliko će pacijenata imati. Mišljenja sam da nema uspjeha ni kao ginekolog a kamoli menadžer bolnice. Ovo je velika nepravda koja se trenutno dešava prema osoblju vojne bolnice i prema Dr.Bakiru Nakašu i njegovom rahmetli bratu Dr.Abdulahu Nakašu. Oni su bili u Sarajevu tokom čitave agresije, bili su tu i za bolnicu i za narod, dok je Seka pobjegla ... i nije bila tu kada je trebalo. Krila se iza prezimena i sad se krije i provirijue iza supruga. Nadam se da će narod prepoznati ovu bahatost porodice Izetbegović, posebno Bakira Izetbegovića koji očigledno nije u stanju da nahrani njegovu gladnu suprugu ... i duboko se nadam da će biti kažnjeni zbog ove bahatosti na predstojećim izborima. LJUDI ... NE ZABORAVITE KOGA BIRATE SLEDEĆI PUT! .... jer samo narod može stati ovoj sramoti u kraj.