Osudite Vesnu Vukelić Vendi zbog namjene trovanja pasa

Quoted post

Dijaspora Sabani!!!

2013-04-24 09:28

Nije vendi kriva, kriva je "nasa jadna " drzava, koja ne radi nista da bi sklonila pse sa ulice, verovatno je vecina od nas imala "lepo" iskustvo sa psima koji setaju u coporu po ulicama, i mnogi od nas su razmisljali sta moze da se ucini protiv toga, ja sam licno podno prijavu u policiji zbog toga, i koji je sam odgovor dobio od sluzbenog "organa" haha, smejali su mi se ... i ovo sad kad vidim muka me uhvati, kao moramo da stanemo na stranu zivotinja, mi koji i sami jedemo zivotinjsko meso, koja je razlika izmedju svinje i psa?? psa ne ubijemo da bi ga pojeli, a svinju susimo, pecemo , i jedemo. sabani ste svi koji napadate Vendi, pokazujete da nemate mozga u glavi da razmisljate normalno.

Replies

Gost

#395 Re:

2013-04-24 11:03:50

#359: Dijaspora Sabani!!! -

Bitno je da Vi i Vendi imate dovoljno mozga................A tek koliko normalno razmisljate??????????? Dati psu klupko sa zihernadlama,otrovanu pljeskavicu,spremiti lovce da ih odstrele??????????????  Da bas je normalno razmisljanje.Ako nemate nista pametno da kazete ne javljajte se ovo nije fan page Vesne Vukelic ovo je peticija kojom se trazi njena odgovornost.