Hitno suspendovati lejlu Čolak

Gost

/ #467 Re: Re:

2016-08-30 18:23

#455: - Re:  

Pa kad smo već krenuli tako pametovat, ajd ti meni lijepo reci kaj bi se dogodilo nekomu poput mene (tko je btw agnostik i ne vjeruje u nikakve bogove koje su uspostavile velike pa isto tako i male svjetske religije/sekte) da se počne stravsteno ljubit s ženom u jednoj od zemalja arapskog poluotoka (npr. Saudijskoj Arabiji) ili da se prošeće po centru nekog grada u Iron Maiden majici? Ili još bolje, što bi se dogodilo nekoj ženi da prošeta tako u hot pants i majici kratkih rukava bez ikakvog rupca na glavi? Ono što sam siguran jest da se ni u jednom slučaju osoba nebi dobro provela. Stoga dok takve države ne prestanu postojati tj. ne promijene svoje lude zakone dotad nećemo ni mi normalni prestat s kritiziranjem vaše vjere tj. ne vjere već načina života. Neki koncepti koje neke religije zagovaraju su zastarjeli/srednjovjekni i kao takvi bi trebali polako nestat sa svijeta i ostat u ropotarnici povijesti. A za kritike ste si sami krivi što ne osuđujete niti se ograđujete kako spada od vaše radikalne braće koji vrše terorizam po cijelom svijetu.