Hitno suspendovati lejlu Čolak

Gost

/ #376 Re:

2016-08-30 13:12

#374: -  Svako ima pravo na svoje misljenje to je definitivno tako i nikako drugacije. Potpisujem peticiju zbog toga sto mislim da misljenje jednog novinara, a koji zivi u 21. stoljecu i koji vazi za osobu koja je simbol obrazovanosti i istine, ne treba da bude ovakvo. Druga stvar zbog koje sam odlucio uraditi ovo jest i sustina njenog razmisljanja. Naime siguran sam da seksualnost ne mozemo sakrivati, i ono ne moze biti ono najintimnije. Mislim da reci da seksualnost mora biti nesto najintimnije i u isto vrijeme podrzavati Gey paradu dovoljno govori o njoj i njenom misljenju. Seksualnost i dusevno stanje covjeka je izbor u demokratskom drustvu, kakvo je i ovo nase, pa samim time, svako moze oblaciti sta zeli, svako moze biti sto zeli, do te mjere da se ono ne namece ljudima. To sto imas fobiju od takvih osobo, ili ti iz nekakvog razloga smetaju, to je iskljucivo tvoj problem.

Smatram da si ti ubedljivo najgluplji lik, da sve ove spojimo zajedno, ne bi bili ovako glupi kao ti. To je njen problem, ali ja ću zato što je to njen problem, potpisati peticiju koji bi joj oduzeo pravo, da ima svoj problem. Pošto eto, ništa ne sme da ti smeta, i to ne smeš javno da kažeš. Imbecilu, glup si ko tocilo. Time bi i sebi oduzeo pravo, da pišeš to što si napisao, jer imaš fobiju i smeta ti što neko ima pravo na svoje mišljenje i izražavanje.