NE VUCICU U POTOCARIMA

Gost

/ #146

2015-07-09 16:28

Pitate zašto sam potpisao ovo peticiju?! Dobro, evo zašto: Ako ovaj licemjerni pickousti četnik dođe, to bi značilo da smo mi tolike blente i mutavci koji smo zaboravili ko je tijekom najduže opsade u historiji ratovanja dugim cijevima i pod kokardom hodao po sarajevskim brdima, dok su u kotlini svirepo snajperima i teškim oružjem ubijana nedužna djeca i ljudi koji su čekali u redovima za vodu, jesmo li zaboravili ko je kačio table "bulevara sraćka mladića", zaboravili ko je veličao i još veliča četnike i rahabilitira najveće zločince koje je krvavi balkan ikad iskotio, jesmo li zaboravili ko je javno i pred tekućim kamerama rekao "ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu Muslimana", zaboravili ko negacijom genocida i dan danas dalje sprovodi isti taj genocid, zaboravili ko se šturo drži drugog srbočetničkog ćosićeveg sanu memorandumu u kojem se između ostalog nalaže da se izjednači  žrtva i dželat, da se osamostali genocidna tvorevina i skine krivica i odgovornost genocidne smrdije koja izvršila brutalnu agresiju na Republiku Bosnu i Hercegovinu i koja dan danas 49% njene teritorije u obliku tzv. rs uz pomoć njenih kvislinga i domaćih izdajnika drži pod okupacijom. Ako smo to sve zaboravili i ako dozvolimo da već ponižene, taj prljavi pičkousti četnik, okupator, agresor i negator genocida svojim licemjernim "predstavljanjem" u sred Srebrenice još više ponižava, onda nam stvarno nije za pomoć.

Enes Bešić