Želimo kvalitetniju uslugu i niže cijene u GIPS-u TK

S.M.

/ #45

2015-06-29 15:40

Potpisala sam zato što:

-mi sad mjesečna karta košta 44 KM, a kad sam krenula u prvi srednje prije 4 godine koštala je 37 KM

-je prevelika razlika u cijeni gradske karte i prigradske karte koje je od gradske zone udaljena dvije stanice

-hoću da vrate pravo na vožnju svim linijama vikendom i praznicima za one koji imaju prigradsku kratu

-su krate za pojedničanu vožnju do prigradskih mjesta skupe

-ako je raspust ne znači da ljudi ne putuju i da se treba ukinuti pola linija na određenoj relaciji (većinom prigradskoj a u 45 minuta bus 2a prođe dva puta. Ne smeta meni što prođe dva puta ako i moj bus prođe isto toliko). Halo baa, pa ljudi hoće da malo da izađu, prošetaju, imaju obaveze i poslove u gradu. Raspust je pobogu.

-bi bilo lijepo i ako je moguće da korsnici koji korsite mjesčne karte, a iz iste su porodice imajuneki popust, ako je moguće ponavljam

-ne potpisujem samo radi sebe već i radi drugih, onih u čijim mjestima ne postoji drugi prevoznik i koji su primorani da koriste javni prevoz

Nadam se da su moji zahtjevi razumljivi i nisu pretjereni ako jesu bila sam malo više subjektivna ne zamjerite mi.