NAJSTROZIJA KAZNA ZA UBICE CETVEROGODISNJEG DJECAKA IZ HADZICA

Quoted post

Gost

#259 Re:

2014-03-05 12:20

#257: E.B. -  

draga moja, mislila sam da samo ja razmišljam na ovakav način. Očajna sam, potpuno očajna zbog malenog, ne prođe ni par minuta a da ne pomislim na njega i sta je sve prozivio. Svoje dijete kad zagrlim mislim na malenog Smaju. Članci o ovoj tagediji su najmanje komentarisani. Ljudi ne zele ni da čitaju da se slučajno ne nasikiraju. Sramota za nas. Ovako se bojim da će još mnogo djece da nastrada jer ljude jednostavno nije briga.

Replies

Gost

#261 Re: Re:

2014-03-05 12:51:45

#259: - Re:

I ja isto kad zagrlim svoga sina, pomislim na malog Smaju. Stalno mi je u mislima.

E.B.

#268 Re: Re:

2014-03-05 20:30:47

#259: - Re:

Sramota velika nego sta!! Ovaj nas narod necemu sluti ne postoji princip vrijednosti gori smo dusmani jedni drugima pa veci od onih zlocinaca u ratu! Evo maloprije citam peticija za onu malu sto je ispala iz programa 10000 hiljada koja sramota a za malenog Smaju evo ova sacica potpisa ,nesto od nas normalnih sto nas je ostalo! Nisam majka ne znam sta znaci ali sam tetka i onom malenom bicu ma ne dam ni da dlaka sa glave zafali i raduje me svaki njegov smjesak!! A malenom Smaji ne dadose da se igra i bezbrizno smjesi!! Velika zalost