Trenutna i neopoziva ostavka Aleksandre Pandurević

Quoted post

posjetilac

#278 Re: Re: Re: Re: mislim da nisi u pravu ali u svakom slucaju Republika Srpska je samo mit za budale k

2013-06-07 16:21

#57: - Re: Re: Re: mislim da nisi u pravu ali u svakom slucaju Republika Srpska je samo mit za budale kao t

Kazes za tebe Bosnjaci ne postoje vec samo muslimani. Pa pitam te, jer na planeti ima milijardu i pol muslimana, a sto se tice Bosnjaka mozes nas povuci za neku stvar. Tko tebe sta pita ili vas uopce. Na tvoju zalost, ta su vremena zauvjek prosla kada ste vi nama odredjivali kako cemo se izjasnjavati. U nasoj Bosni nema srba vec samo vlaha-pravoslavaca.

Replies

Gost

#308 Re: Re: Re: Re: Re: mislim da nisi u pravu ali u svakom slucaju Republika Srpska je samo mit za buda

2013-06-07 16:28:45

#278: posjetilac - Re: Re: Re: Re: mislim da nisi u pravu ali u svakom slucaju Republika Srpska je samo mit za budale k

drago mi je kolega dugo se rec vlah zadrzao kod vas,a vi svakih malo menjate nesto,po tome se vidi sta ste i tko ste,da imate krizu identiteta.nazivajte se kako hocete za evropu i medjunarodnu zajednicu ste teroristi koji ratuju u siriji,a i ovo vam je veliki plus stvarno.divljaci naucite da protestujete mirno.kad ste toliko jaki sto ste se razisli?verovatno vreme lose.drug moj za 10 min je reseno sve kad svabo nazove.protiv toga treba da se protestuje,sto svabo ovde diktira sve pa tako sam ja za vas cetnik ti za mene balija.on nam je ovo i napravio.