NAJSTROZIJA KAZNA ZA UBICE CETVEROGODISNJEG DJECAKA IZ HADZICA

Gost

/ #267 Re:

2014-03-05 20:26

#257: E.B. -

i ja pratim, postavljam linkove, poslala  sam meilom sa linkom na nekoliko stotina adresa i stanje je ovakvo kako jeste, TUZNOOOOOOO.

Meni nije dobro od kada sam procitala izjavu one zenetine, u grudima me nesto stislo i ne da mi disati, svaki zlogaj mi zastaje u grlu, svaku noc se isplacem jer se sjetim smaje i pomislim kako se on jadnicak osjecao kada su ga katili mucili, dusa draga sta li je samo prezivio. A stid me i da kazem da mi nije dobro JER STA JE MOJ BOL U ODNOSU NA NJEGOVU BOL I PATNJU????

ovid dana je godisnjca oceve smrti, vjerujte da mi otac nije ni na pameti zbog ovog djeteta, pa se cesto upitam jesam li normalna, je li moja reakcija normalna (covjek ostario, umro prirodnom smrcu, niko ga nije mucio i njegova smrt mi izgleda lijepa u odnosu na ovo dijete, jer svi cemo kad tad umrijeti)

BOLI ME STO IMA VISE STAUSA O KOJEKAVIM PJEVALJKAMA I PJEVACIMA NEGO O SMAJI, u sta smo se pretvorili!!!!!!

kad god vidim neko dijete pocnem plakati, kad ugledam neku reklamu za djecu pocnem plakati, sjetim se ovog djeteta

p.s. djevojka koja je izvrsila cedomorstvo 2011 god ( bebu izbola 19 puta makazama i bacila u vanjski toalet - jadnica bila u soku pa nije znala sta radi) nikada nije osudena, cak sam ovih dana saznala kako je i zaposlena kao trgovac u jednom trgovackom centru , daj Boze da se i ovi ne izvuku