NAJSTROZIJA KAZNA ZA UBICE CETVEROGODISNJEG DJECAKA IZ HADZICA

E.B.

/ #257

2014-03-05 11:36

Svaki dan pratim koliko potpisa ima, tuzna sam jer vidim da ih je jako malo, ogorcena sam jer je jasno da je nasem narodu bitniji neki talent show i da ce ih se vise javiti tamo da glasaju za koje kakvog skoro pjevaca i nece im biti zao na to potrositi impulse, a tesko je stavit eto ovdije neki potpis!!cudan li je nas narod!! Boli ova opca nezaiteresovanost, i znam ne mozemo vratiti malu dusu ali mozemo uciniti da ti zlikovci ostanu vjecno u tamnici!! Kako zdrava osoba moze ostati ravnodusna na ovakav dogadjaj, meni nije dobro od kako sam procitala izjave one nemajke, jedva spavam placem ne izlazi mi iz misli!! I svima onima kojima moze biti svejedno i odmahnu rukom kada vide link sa online peticijom eto ja njih sve stavljam u isti kos sa komsijama, lijecnicima nezainteresovanim socijalnim sluzbama i onim hodzom gladnim para koji je rekao da je djete ograisalo samo da ga skine sa dnevnog reda!! Nadam se da ce se nece naci za mjesec dana neki pametnjikovic koji ce izjaviti da su bolesni pa ih pustiti na slobodu !! Ako ne dobiju dozivotnu ja cu izgubiti volju da koracam Bosnom i Hercegovinom