Ukinuti finansiranje strankama

Kontaktirajte autora peticije

Ova rasprava je automatski kreirana od peticije Ukinuti finansiranje strankama.

Gost

2016-06-03 21:27

Tek bi tada vidjeli kolko bi se ljudi bavili politikom i kako smo jadni i cemerni

Gost

2016-06-04 08:12

Potpisala sam jer je vrijeme da ove politoazdahe treba zaustaviti u trosenju novca kako im je cejf, dok narod umire od gladi. Vrijeme je za promjene pod hitno..
Dejan

#3 Re:

2016-06-04 08:21

#2: -  

U svakom slučaju. Dosta ih je godinama.

Gost

2016-06-04 08:40

ne samo ukinuti finansiranje stranaka, nego i sve paušale koje dobijaju, počev od državnih organa pa do mz-a

Gost

2016-06-04 08:42

Zato što se trebaju same finansirati. Mi ih nismo tražili
i ne trebaju nama, postoje saymo radi sebe i svojih interesa.

Gost

2016-06-04 20:08

Dosta je bilo života na tuđi račun, dok oni koji plaćaju račune gladuju

Gost

2016-06-04 20:27

Zelim promijene u mojoj zemlji.ZA OVIH GODINA STONAS JE VODIO OVAJ OLOS OD POLITICARA VIDIM SAMO ZLO I NAOPAKO!!!!!!STRASNO KOLIKO SU POKRALI I NAROD I IMOVINU I JOS SE DICE KRIMINALOM I KORUPCIJOM!!!!OVO JE NADAM SE NACIN DA MLADI DODJU DO IZRAZAJA I DA ZAUZMU MIJESTA KOJA IM PRIPADAJU DA VODE OVU ZEMLJU NAPREDKU I UREDJENJU!!!JER OVA ZEMLJA ZASLUZUJE BOLJU BUDUCNOST!!!!OVO DO SADA STO SAM VIDJELA U POLITICARIMA LUCI NA LESINARE!UF STRASNO STA SE RADI!

Gost

2016-06-06 16:56

Zato što smatram da politika jeste i treba da bude SAMO ALAT kojim se oblikuje način ostvarivanja zajedničkog interesa jednog društva, a nikako da bude alat za ostvarivanje ličnih i separatnih ambicija i interesa pojedinaca i grupa, dakle stranaka. Ako neko osniva stranku sa ciljem osvajanja vlasti to mora platiti iz svog džepa, a ne da svi plaćamo brojne privatne i grupne projekte. I to ne samo parama, nego i ukupnom društvenom imovinom. POLITIKA MORA BITI VOLONTERSKA AKTIVNOST, JER SAMO U TOM SLUČAJU POLTRONI I PROFITERI SVIH VRSTA NEĆE IĆI U POLITIKU.

Gost

2016-06-07 05:40

Svaka vam je na mjestu...